Wednesday, October 29, 2008

Ja mis on Viljandi noorte sihiks?




Tegutsemistuhin ja ideepisik on nakatanud ka Viljandi noori. Esialgu küll esimesi julgeid ja hakkajaid, kuid vaadates Tallinnat - valitseb reaalne oht ka laiemaks levikuks. ;)

Mis juba praegu Viljandis teoksil?
:) Kodutud loomad: Soov leida viise, kuidas hoolitseda kodutude loomade eest nii, et võimalikult paljud neist leiaks ruttu hea uue kodu. Miks mitte teha seda ka eakaid ning lastekodulapsi kaasates?

:) Noorte oma kohvik: Bussijaamale peab leiduma alternatiiv!?! Mis, kuidas ja kus vajavad veel läbimõtlemist, aga soov on leida mõnus ja noortepärane vaba aja veetmise koht Viljandis.

:) Jätkuvad toimetamised Heategude kalendri suunal. Ning mis eriti lahe - kalendri trükkimise raha kogub see vapper meeskond väga uhke peo korraldamisega otse Viljandi südames. Broneeri juba 18.novembri õhtu algusega kl 19.00 ning varsti kogu üritusest täpsemalt (aga teades natuke siseinfot ka esinejate kohta, siis mina olen superelevil ja juba Tallinn-Viljandi suunal bussipileti ära ostnud!)

:) Ning veel on paar ideeseemet mulda visatud, kuid nendest täpsemalt juba nädala lõpus.


Kui soovid mõnes praeguses idees kaasa lüüa, algatada ise või koos oma sõpradega mida uut, siis kirjuta julgelt juba sel nädalal kaja.kuusik@sinanoored.ee
Ootan sinu kirja! ;)

Mõned pildid Viljandi esimesest töötoast:
http://www.flickr.com/photos/sinanoored/sets/72157608335783480/

No comments: