Thursday, January 15, 2009

Eduraport!

Harrastusjalgratturite selts VELO (Velosipedistõ- edaspidi liigume otse) teatab uhkusega, et rattahooaeg on jälle avatud ja kiivrid tolmust puhtad- nii ütles täna meile DELFi oraakel.

Väike huumor ja enesiroonia, aga VELO-l (Vägivald Ei Lahenda Olukorda) oli täna hea päev. Nimelt punkt kell 15.00 olid tiimiliikmed Jaks, Kati ja Zlata DELFI oraakli, okei, tootejuhi, juures ja kuulsid tema suust karmi tõde- DELFI on nii tore ja hea ja armas, et aitab VELO-l oma maailmamuutvad mõtted teoks teha. Ehk meie tulevased konkursitööd ja muu leidsid kodu endale. Karm oli see kinnisvaraturg, aga me jäime ellu.

Selle peale oli harrastusjalgratturitel teha vaid üht- võtta nagist rattad ja nelja tuule poole uusi eesmärke otsima vändata.

Kati,
rõõmsameelne harrastusjalgrattur

Edit: Konkurss algab veebruaris, algselt tahtsime teha 1. alates, kuid tundub, et ei saa, sest me ei saa sponsoreid endale taha (auhinnad! Hetkel räägime läbi ja lõhki Forumcinemaga ja Videoplanetiga, MTV Eesti ootab veel meie kirja ja ka Photopoint ja Kalev ja EMT). Ja reklaami poole pealt- teeme plakatid, riputame koolidesse ja teeme ka bänneri. Küsimuste korral pöörduge: velo ätt harratsusjagratturid. ee (okei, mitte siiski, siia kommentaariumisse sobib kah)

Mina, harrastusjalgrattur, keskendun nüüd kolmeks päevaks harrastusnäitlejaks, niiet VELO küsimused saavad vastatud esmaspäeval-pühapäeva õhtul.

Head ja paremat,

Kati.

2 comments:

BIRK said...

Tõesti ilus kevadine päev siis:)

Millal teil kampaania algab? Ja kas teete kogu reklaamitöö sisu ise?

uudishimulik:)

Kaja said...

Superluks!
Kondiauru ja "gaas" põhja.

Ja kuidas elab teie rekaamvideo (kordusvõtted)?

Entusiasmi!
k