Wednesday, April 8, 2009

Kustumatud sünnipäevaemotsioonid

04.aprilli õhtul kohtusid teater NO-99 Jazziklubis SINA säravad sõbrad, toetajad ja noored, et koos tähistada SINA sünnipäeva ja lustakat õhtuprogrammi.

Meeleoluka õhtu eest täname õhtujuht Ott Ojametsa, Nukuteatri Noortestuudio noori, DJ Vaido Pannelit ning loomulikult kõiki SINA-noori ja vilistlasi, kes astusid üles talendishows ja spontaansete etteastetega (lõiku talendishowst näed eelmises postituses ;).

Sünnipäeva pildid leiad:
Martin Tom'i fotod http://pilt.delfi.ee/album/118545/
ning Pille-Riin'i fotod http://public.fotki.com/nebiile/sinaiisnnipev-1/

Lisaks selgusid SINA aasta-tegijad

Fotol: Aasta Üllataja - Rauno Kivi
Mees, kes suudab väikselt paberiservale kritseldatud idee tõeliselt elama panna, kaasata suure hulga noori ning panna nad ühtse meeskonnana tööle. Organiseerib ja innustab ning kui vaja, tuleb ja teeb kvaliteet-komöödjat kah.

Fotol: Aasta Päike - Irina Grjadova
Meie oma Väike Päike - lihtsalt tuleb ja särab igal pool ja kõigile. On nakatavalt positiivne ning pilkupüüdvalt emotsionaalne.

Fotol (keskmine): Aasta Abikäsi - Katriin Laanet
Katriin ei paku appi vaid üht, vaid oma mõlemat kätt - pühendab ja panustab hingega ning kui vaja, tõttab spontaanselt appi (küll vorstivõileibu tegema, küll laudu tassima või ideid genereerima).

Supersuur tänu kõikidele, et aitasite luua nii meeleoluka õhtu ja valmistasite ette superägedaid etteasteid. Kuid lisaks tahan veel kord tänada kõiki neid, kes oma aega ja energiat sünnipäevakorraldusse panustasid:
vilistlased Pille-Riin, Katriin, Annika, Essi, Mari-Liis, Britta, Merka,
3.lennust Elisa-Johanna, Elli, Rasmus, Peeter, Jaen, Rauno, Made Leene, Liis, Sille, Martin-Tom.
Eraldi super-suur tänu abi eest töötoa ja sünnipäeva ettevalmistmisel kogu Viljandi rahvale - Grete, Eve, Joosep, Kairi, Keirin, Liina, Liisid ja Sander.

Jaaaa, tore on vananeda. :) Ja eriti seda nii meeleoluka peoga tähistada.
Niisiis, järgmiste hoogsate ettevõtmisteni!

1 comment:

Anonymous said...

mulle täiega meeldis Rauno huumorinurk, tase!:)