Friday, May 15, 2009

Suvekooli koht lukus!

Täna on olnud üks imekaunis ja muhedalt meeleolukas päev. Otsisin kohta Eestimaal, kus korraldada SINA suvekool. Istusin hommikul bussi ning vaatasin, kuhu see mind viib. Olles juba üle tunni sõitnud, tundus hea mõte bussist maha astuda ning uurida, mis ümberkaudsetes majades ka toimub. Esmapilgul muidugi maju polnud näha!


Kuid tegelikult ei olnudki seis nii nukker ning eks ma ikka teadsin ka, kuhu ma suundun (enam-vähem). Mõned käänakud ja paar põlluvahet ning jõudsingi Harmi põhikooli. Ülimõnus avar hoov kõikvõimalike istumisnurgakeste, kiige- ja lõkkeplatsi, kossu- ja jalkaväljakutega. Mõnus väike vana mõisamaja (mitte just aristokraatlik, aga piisavalt kodune), hubane saal, magamiskambrid ja kõik muu, mis vaja. Sealhulgas tasuta wifi kõigile – paistab, et tiiger on ikka kogu Eestimaa peal suure hooga kapanud (kui Iirimaal näiteks mõne kooli õpetajaga ühendust tahad saada, siis on soovitav talle tuvi-postitus teele läkitada).
Nii et nüüd on siis selge ja lukus – SINA suvekool toimub 26-28.juunil Harmi põhikooli ruumides, mis tegutseb Uue-Harmi mõisas Harjumaal.
Pane vaim valmis ja kohtume varsti!

No comments: